Medic constatare/acte

Medic constatare si eliberare act deces

 

Medic constatare si eliberare act deces

Ne dorim sa oferim clientilor nostrii cele mai complete servicii, astfel avem in considerare constatarea decesului, punand astfel la dispozitie un medic care se va ocupa de aceasta problema. Eliberararea certificatului constatator al decesului se face dupa 24 h, conform legii.

Servicii ferite in baza Legii 102/2014 si H.G 741/2016


 

IMBALSAMAREA

Imbalsamarea este procedeul medical OBLIGATORIU conform H.G. 741/2016, care are ca scop PREZERVAREA corpului persoaneii decedate, din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i defunctului un aspect cat mai apropiat de cel din timpul vietii. Imbalsamare se efectueaza dupa eliberarea avizului D.S.P si ofera familiei posibilitatea de a fi mai mult timp cu persoana pierduta. In urma acerstei proceduri se va elibera CERTIFICATUL DE IMBALSAMARE, document ce este OBLIGATORIU pentru depunerea decedatului la capela si transportul acestuia la cimitir. Dispunem de sala corect utilata, cu frigider mortuar si ustensile moderne, conform legii in vigoare, mentinand respect fata de decedat si familia acestuia.


 

COSMETIZARE / TOALETARE

Dupa datinile si obiceiurile religioase, corpul decedatului trebuie pregatit pentru ultimul drum. Prin urmare aceasta presupune spalarea, imbracarea cu haine noi, sau curate, cat si cosmetizarea estetica a persoanei decedate. Cu ajutorul experientei noastre ( peste 600 decese/an ) va vom fi un real ajutor in momentele de maxima intensitate, atunci cand deciziile trebuie luate imediat. Prin procesul de cosmetizare, vom oferi corpului decedatului un aspect cat mai apropiat de cel din timpul vietii.