ASISTENTA FUNERARA

ASISTENTA FUNERARA

Detinem asistenta funerara mobila, astfel incat la orice ora o echipa a companiei noastre se va deplasa in cel mai scurt timp la locul in care s a produs decesul, indiferent de distanta sau localitatea in care se afla acesta. Dispunem si de autospeciale pentru recuperare decedati si transport la sala de tanatopraxie / imbalsamare, autospeciala prevazuta cu sistem de racire, targa pentru manipularea decedatului, autorizata de Directia de Sanatate Publica. Orice actiune adusa asupra corpului decedatului, cum este imbalsamarea sau tanatopraxie se desfasoara doar in sali atorizate de catre firme specialzate. Nerespectarea normelor cu H.G  741/2016 si imbalsamarea in alte locuri decat cele mentionate si fara aviz D.S.P atrage sanctiuni si amenzi/raspundere penala.

Servicii ferite in baza Legii 102/2014


Sicrie si accesorii funerare

Comercializam sicrie din lemn de brad, fag, plop, stejar, care pt a preveni riscurila aparute in timpul manipularii, sunt insotite de certificat de calitate si indeplinesc conditiile H.G 741/2016. Astfel sicriele comercializate de Casa Funerara Ervin indeplinesc urmatoarele conditii impuse de legile in vigoare:

  • rezistente la manevrele mecanice si de transport;
  • confectionate din
  • materiale biodegradabile;
  • grosime minima 18 mm;
  • nu sunt tratate cu produse biocide sau compusi chimici periculosi;

Dispunem de peste 20 de modele de sicrie diferite cu preturi cuprinse intre 500 Lei – 12000Lei.

Sicriele sunt complet echipate, cu lenjerie, panza voal, orare, iar crucile sunt incluse in pretul acestora.


Transport / Manipulare

In parcul nostru auto avem auto funerare destinate transportului decedatilor atat pe distante lungi cat si pentru parada de inmormantare. Toate autospecialele sunt avizate de Directia de Sanatate Publica, Sunt dezinfectate periodic si au autorizatie de transport in baza Legii 92/2007 emisa de Autoritatea Locala. Va recomandam sa solicitati oricarei firme de pompe funebre pe care o alegeti, prezentarea autorizatiei de D.S.P si autorizatiei de trasport de la Autoriatatea Locala, pentru evitarea situatiei de a fi intrerupta ceremonia de inmormantare de catre orgnele abilitate. Totodata va punem la dispozitie personalul necesar pentru manipularea sicriului de la locul decesului la capela, capela – biserica, etc.


LUCRARI CIMITIR

Dispunem de personal pentru efectuarea lucrarilor de pregatire, a locului de veci:

  • groapa,
  • lucrari de amenajarea criptelor/cavourilor,
  • lucrari de costructii cavouri in regim de urgenta (1 zi).

Toata grija in ceea ce priveste pregatirea pentru inhumare, cade in sarcina Casei Funerare Ervin.